خامه : تعریف : خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد . طلوب وزمان ماندگاری قابل قبول به دست آید. کنترل ماده اولیه یا شیر خام ضرروی است شیر خام باید مطلوب بوده وعاری از بوهای غیر طبیعی باشد شیر خام نباید به مدت طولانی قبل ازفرایند نگهداری شود. درعملیات فرایند مانند پمپ کردن وغیره حداقل آسیب به شیرخام وارد شود وآزمایشات لازم برروی شیر خام انجام گیرد تنوع محصولات بدست آمده ازخامه بسیارند که باایجاد طعم های متفاوت در وعده غذ .




تا دیر نشده خرید کن شیر ,خامه ,خام ,دانلود ,چربی ,پاورپوینت ,شیر خام ,دانلود پاورپوینت ,پاورپوینت خامه ,کردن وغیره ,وغیره حداقلمنبع

لایه جی آی اس هشتگرد

تجزیه و تحلیل صورت های نقدی

پاورپوینت آزمون های اندازه گیری توان عضلانی

نقشه اتوکد ساختمان اداری B۱ ( خارجی )

پاورپوینت قوانين رانندگي در سايت

,پاورپوینت آشنایی با مدل تعالی و فرایندهای ارزابی عملردشرکت ها

نقشه موزه یا فرهنگسرا (خارجی) .... C4

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماینر و ارز دیجیتال درمان در منزل اجناس فوق العاده شرکت صنایع تولیدی و خدماتی بهینه ساز بهترین سایت برنامه نويس فروشگاه اینترنتی فروشگاه معرفی اجناس ارزان یـــــاد یـــــــــــــــاران دستگاه تصفیه آب صنعتی